ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Η εταιρεία «ROOTWOOD Μ.Ι.Κ.Ε.» δραστηριοποιείται στο χώρο του επίπλου, της κουζίνας και του ξενοδοχειακού επαγγελματικού εξοπλισμού με μια συσσωρευμένη εμπειρία 40 χρόνων.

Στις εργοστασιακές μας εγκαταστάσεις 3.500 m2 ο σύγχρονος μηχανολογικός εξοπλισμός, η συνεχής επένδυση σε νέο εξοπλισμό μηχανημάτων και υλικών, η πιστοποίηση και διασφάλιση της ποιότητας σε κάθε στάδιο παραγωγής και το εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό, είναι οι κυριότεροι παράγοντες που καθιστούν την εταιρεία μας στις  κορυφαίες  στο χώρο του επίπλου.

Κύρια αντικείμενα δραστηριότητας της εταιρείας είναι ο εξοπλισμός σπιτιών το ξενοδοχειακό και επαγγελματικό έπιπλο. Πολλαπλές εφαρμογές και πρωτότυπες χειροποίητες προτάσεις για ιδιωτικούς, επαγγελματικούς, εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους.

Η εταιρεία αριθμεί μία σειρά επιτυχημένων συνεργασιών με επώνυμες αλυσίδες ξενοδοχείων, με αρχιτέκτονες και διακοσμητές, υλοποιώντας εξειδικευμένες προτάσεις για δωμάτια και κοινόχρηστους χώρους αποκλειστικά στο εργοστάσιο μας.

Η πολύ υψηλή ποιότητα κατασκευής, η καλαισθησία και η άψογη εφαρμογή με την επιλογή  των καλύτερων υλικών για την εξασφάλιση  μεγαλύτερης αντοχής στο χρόνο με την  μικρότερη δυνατή συντήρηση, ο έλεγχος των προϊόντων σε κάθε στάδιο της παραγωγής, η συνέπεια στον χρόνο παράδοσης και η  προσωπική επιμέλεια κατά την εγκατάσταση , αποτελούν τα βασικά στοιχεία για την παροχή μακροχρόνιας εγγύηση για τις κατασκευές μας.